Cheap Monday

Jag vaknade olycklig idag. Jag var trött, trots att jag hade sovit i 11 timmar och jag var ledsen, trots att ingenting hade hänt. Jag längtade hem lite extra mycket och jag ville spola tillbaka tiden ungefär två år - som vanligt. Jag har ingenting kvar förutom min älskling. Och kursen förstås. Men jag har inga vänner här, inget jobb och inga pengar, och utan pengar kan man inte göra nånting, det är det som är det värsta. Jag är så jävla sugen på att köpa nya kläder! Inget märkvärdigt, men lite nytt sådär som alltid piggar upp liksom. Skulle behöva ett par nya Cheap Monday-jeans till exempel som jag tittade på igår, nån fräsch tröja, nåt fint till håret, till exempel ett diadem och nåt schysst spänne. Ett nagellack med nån trevlig färg hade också suttit fint. Och på tal om färg börjar jag känna ett väldigt sug på att sätta ny färg på håret igen. Vet dock inte vilken färg det skall bli - ena stunden är jag sugen på att bleka det riktigt ljust och andra stunden längtar jag tillbaka till det svarta. Vad tycker ni, åt det ljusa hållet eller det mörka? Nu är det typ röd/brun/oranget.

Parentes: För övrigt behöver jag ett jobb. Nån som kan fixa det åt mej? Jag bor i Stockholm och kan jobba när som helst förutom onsdag kvällar.

Mitt i allt det olyckliga åkte jag och älskling ner till centrum och storhandlade. Jag fattar inte att mat kan vara så förbannat dyrt! Jag köpte en Vecko Revyn, tro det eller ej. Jag har inte läst den på några år nu, men kände helt plötsligt ett sug efter att bläddra igenom en lättsam och tjejig tidning. Och lättsamt och snabbt gick det. Men det var kul att läsa lite shoppingtips och liknande och känna sej lite tjejig. Fast det värsta var att jag förstås blev ännu mer sugen på att köpa nya saker/kläder till mej själv, och åter igen blev påmind om att jag inte har råd.

Igår var jag och älskling inne i stan. Han shoppade för fulla muggar massa fina kläder, och jag tittade på. Jag kände mej utanför och fattig och gick bara och trånade efter allt som var jättefint. Usch! Jag vill haaaa! Men i fredags fick jag faktiskt en väska av honom, så då blev jag glad. Det är en jättefin väska med en svart katt på. Det passar ju mej eftersom jag är en katt.... Igår avslutade vi heldagen på stan i alla fall med att gå på bio. Vi såg Storm, som var ruskigt bra. Den var snygg och välgjord och skiljde sej mycket från andra svenska filmer. Helt klart sevärd, så se den!

Nu skall jag fortsätta att vara olycklig. Men först skall jag nog diska, för det luktar typ död råtta i diskhon just nu....

 

Kommentarer
Postat av: slots

Respectfully round punto croupier down casino online slots stack keno?

2006-08-04 @ 21:17:42
URL: http://www.ajcarvelli.com/us/slots
Postat av: 888

Avoid gross neutral vigorish baccarat first 888 spread cards.

2006-08-05 @ 13:05:41
URL: http://www.ajcarvelli.com/3888
Postat av: baccarat

Let's start with semi online baccarat pot buy line variance apple?

2006-08-06 @ 06:01:08
URL: http://www.ajcarvelli.com/us/baccarat

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback