Weekly Top Artists

icetrinity's Profile Page

H&M är ta mig fan äkta kärlek!

Nya kläder igen, och allt satt som en smäck! Fattar inte hur jag till och med lyckas beställa braller som passar. H&M är ta mig fan äkta kärlek. Den svarta klänningen var dessutom gratis. Happy time!
image539image540image541image542

CocoRosie

Dagens låt: Promise med CocoRosie.

 image538

Om Gud vill.

Har sett Om Gud vill ikväll.  Jag tror att jag tyckte om den. Snygg. Nina Persson är också snygg. Hennes röst likaså. Hela filmen var som en enda känsla, som en liten smekande vind mot din kind. Blickar, tankar, känslor. Jag hade velat fångats i den blicken. Tycker ni skall se filmen.


image537


Helgens bravader, förfester, fester & efterfester.

Ännu en helg är förbi och jag börjar känna mig som ett alkoholistvrak. But hey, vem gör inte det liksom? Fredagen ägnades åt att gratta Camilla som äntligen fyllde 18 och ställde till med kalas. Efter krogen hamnade jag på en mer eller mindre trevlig efterfest och vankade sen hemåt i min ensamhet i gryningen. Eller rättare sagt, jag sprang (!). Lördagen var en underbar vårdag och jag tillbringade den i solen i form av en trevlig promenad. På kvällen var det dags för alkoholkonsumtion igen så jag drog hem till August och Hugo, as usual skulle man kunna säga. Det var trevligt, och som lite omväxling drog vi till sliskstället Porten istället för till Surfers. Där träffade jag bl.a en - antagligen - vrålpackad gubbe som var väldigt facsinerad över att mina skor var rutiga och undrade om jag mindes 70-talets "häftiga platådojjer". Jag var dock inte född då, men visst mindes jag dom. Samtidigt träffade jag en 28-åring som morrade varje gång jag och Camilla gissade fel på hans ålder, och knappt kunde ett ord svenska men som i alla fall blev förälskad i mina "vackra ögon" och promt ville bjuda mig på nånting från baren. Jag valde en white russian, då jag inte har mer fantasi än så. När det var dags att betala försvann han. Inte nog med det, så hade bartendern hört fel så hon gjorde en coffee russian istället för en white russian. Jag ville inte ha den och beställde en öl istället och kände mig till besvär. När jag betalade den kom snubben tillbaka och utbrast  ett "Nooo, are you paying för that? Are you kiiddding?". Nope, no kidding här inte. Bartendern ställde fram glaset med coffee russian och sa åt snubben att han var tvungen att betala den. Moahahaha 98 spänn kostade den och jag fick den, trots att jag inte ville ha den. Åt upp skummet och gav typ bort hälften. Tycker inte om kaffe. På Effes träffade jag lite andra bekanta och några obekanta. Det dracks mer öl och jag ställde sen till med efterfest. Det var roligt. August och Stux utförde en smärre brottartävling som tydligen slutade oavgjort då August fick näsblod. Själv satt jag mest och pratade med en söt - som jag minns det i alla fall - kille om djupa saker som livet. Tänka sig att man alltid blir så filosofisk på fyllan. Nåväl, det var en trevlig natt och den tog väl slut vid 5-snåret eller liknande.

Efter ett par veckor i stan bestämde jag mig för att åka till landet igår, men efter vissa förvirrade komplikationer angående tiden så upptäckte jag plötsligt att jag hade missat bussen, och ett svagt minne från natten dök upp om jag och den söta pojken ställde om klockorna, och ja visst ja, det var ju sommartid. Som för övrigt inte riktigt smält in ännu då klockan nu är lite mer än 18.30 och solen fortfarande skiner. Underbart!

Trots att vädret har varit helt fantastisktunderbartvarmthärligt så har jag inte varit ute speciellt mycket idag. Har haft ganska ordentliga sovsvårigheter den senaste tiden och med tanke på den gångna veckans alkoholkonsumtion så är jag bra sliten nu. Det har resulterat i snurrande huvud och ett envist nervryckande i mitt högeröga som har hållt i sig i säkert en sisådär fem dagar nu. Sjukt irriterande, men jag börjar vänja mig.

Nu skall jag tillbringa denna vecka på landet i alla fall och ta hand om mig själv och min mamma som opererades i tisdag. Jag skall med andra ord vara en duktig dotter och finnas till hands för henne. Nu t.ex. skall jag laga middag.

Take care and control. Tata.


Nope, jag har inget liv, okej?

Jag tänkte göra ytterligare en beställning från H&M. Kan bara inte låta bli. En klänning, en kofta, ett par jeans och så får man en gratis klänning om man beställer innan den 4/4. Dessutom är det klubbvecka med 10% rabatt. Men! Bara för det så vägrar sidan fungera, så jag får inte iväg min beställning. Dessutom är det sista klubbveckandagen idag och jag sitter på bibblan och lånar en dator och måste lyckas med beställningen inom dom närmaste 50 minuterna, för sen loggas jag ur. Hade ju inte alls tänkt att sitta här länge, bara fixa det där och sen dra hem och laga mat. Är sjukt hungrig. Skall göra mexikansk sallad i pitabröd som är en återkommande maträtt hemma hos mig i mitt lilla kök. Enkelt och fantastiskt gott!

Är seg idag. Lite bakis. Satt hemma hos Hugo igår med Mundt, Stux och Alex och drack Palten (vin). Efter att bara ha sovit ca. 3 timmar natten innan var jag väl inte direkt på topp och tämligen lättpåverkad. Det slutade onyktert med andra ord, vilket inte var riktigt planerat, men det var kul. Vi är inte mer vuxna och har inte mer till liv än att sitta hemma en tisdagskväll och dricka oss fulla, så vi körde fullt ut och lekte den mycket roande leken "jag har aldrig". Vet inte hur mycket klockan blev, men jag slaggade där i alla fall och vakande upp idag seg som en gräddkola och har tillbringat större delen av dagen framför TV:n med Hugo och Stux, druckit te och ätit mango.

På lördag skall det bli fint väder så jag och Mundt har bestämt att det skall grillas. Alla som vill får vara med!

Ciao.

Mysteriet med dom rutiga skorna (grann/grannflicka-festen)

Festen i fredags blev över förväntan! Mycket folk, mycket alkohol och mycket trevligt. Det var fullt av människor över allt och folket verkade vara nöjda och glada. Mot slutet där skulle man nog kunna kalla mig odrägligt full, men what the fuck, jag hade kul! Panikvaknade kl. 09.00 på lördagsmorgonen och bestämde mig för att städa. Upptäckte ganska snart att mina rutiga skor var borta som jag hade haft kvällen innan och jag blev lite orolig över ifall jag verkligen kunde ha varit så tankad att jag hade gått hem från krogen utan skor...? Jag fick lätt panik. 
  Min pojkbästis som vart på besök i helgen kom inte hem till mig förrän vid 10-snåret. Både han och jag var sjukt slitna och befann oss i nåt slags bakisfnissande tillstånd. Vi hade sjukt roligt och bestämde oss för att gå till Packhus för att käka natchotallrik, och han insiterade på att vi skulle påbörja dagen med öl, så han beställde in en hel kanna. Det tog emot en del att hälla i sig en massa öl så tidigt dagen därpå kan jag tala om, men no problems, kannan tog slut... Sen vidare till restaurang Bolaget (så passande namn) och träffa hans läskiga snobb-kompisar och få i sig ytterligare en öl. Sen var jag praktiskt taget död och bestämde mig för att gå hem igen, medan han fortsatte hänga med dom.
    När jag kom upp för trappan så stog mina rutiga skor utanför min dörr. Jag hade tydligen traskat in till grannen när jag kom hem på natten och satt mig på hans golv och dumpat dojjerna där. Man får för sig konstiga saker på fyllan. No shit!
   Resten av dagen var jag inte speciellt bakisfnittrig längre, utan mer ur funktion, så resterande tid av eftermiddagen tillbringade jag min gröna, sköna soffa.

Over and out.

I am fucked and I am fucking too



Jag tror jag har blivit lite kär i
Patrick Wolf.
Dagens låt: Tristan


 image527


Den kommande helgen

Jag tror det kommer att bli en bra helg och jag längtar tills det blir fredag! Min pojkbästis från Stockholm ringde mig idag och han kommer till ön på fredag och skall bo hos mig hela helgen. Jag blev glad. Dessutom skall jag och Grannen ha en gemensam fest på fredag så det passar sig ju alldeles utmärkt när jag får en riktigt festprisse på besök. Hoppas allt går enligt planerna och att helgen blir så lyckad som jag önskar. Tjolahopp tjolahej!

Välkommen Vår.

image523

Nu är det äntligen vår och det gör mig lycklig. Helgen i Stockholm var bra, men jag önskar att den varade lite längre. Man hinner verkligen inte med mycket på bara två dagar. Men det blev i alla fall en del
shopping, som sagt, hänga med brorsan, hälsa på mostrarna, käka på asiaktiskt restaurang och även en pizza slank ner, och så strosa lite på Söder och såna trevligheter. Dagarna började med solsken men övergick till mer grått mot eftermiddagen. Här på Gotland är det strålande vårväder idag, likaså igår. Så igår blev det hela två promenader, och idag väntar nog en bilutflykt med Elinor. Härligt! Nu skall jag göra mig lite tomatsoppa. Ciao.


image526


Dagens outfit


En Dagens outfit var länge sen, så jag passar på att slänga upp en bara för att jag har nya kläder på mig (klänning + skor)


image522


En dag i Stockholm.

Fotade en del i Stockholm igår, och en del bilder blev jag rätt nöjd med faktiskt. Alltid roligt.
Hade för övrigt en väldigt trevlig heldag på stan med mor, far och bror. Sen blev det pizza hemma hos bror och Melodifestivalen of course. Bra lördag.
image513image514image515image516image517image518image519
image520image521

The Ark!!!

image512

För en gångs skull vann en riktigt bra låt denna tävling.
Hade aldrig hört  låten, eller knappt nån av dom andra bidragen heller sen innan,
men den var riktigt bra måste jag säga.
Heja Ark!

Lördagens shopping




image509
image510
image511


TV-kvällen fredag


image507

Welcome to Sweden som hade premiär på 5:an ikväll var skitroligt. Lustiga människor det där, och som vanligt var det lite pinsamt att vara svensk. Hur kommer det sig att "typiska svenska" saker ofta känns lite knäppa när dom visas upp för utlandsbesökare?

Men den stora frågan är: Varför är Lasse kvar i Let's Dance? Låt honom åka ut, han vill ju inte ens vara med plus att han suger på att dansa (i alla fall det han visar). Det blir ju bara fånigt!
(Nej, jag följer inte Let's Dance överdrivet mycket, men jag har inte lyckats undvika Lasse-frågan).

image508




Ångest

Så var man framme i Stockholm. Eller i Tumba för att vara exakt. Sitter i lägenheten som var mitt hem för minde än ett år sen (min mosters lägenhet) och är fylld av ångest. Det är det enda som det här stället har givit mig - ångest, ångest, ångest! Tror inte riktigt att jag fattade hur dåligt jag mådde under tiden som jag bodde här. Eller rättare sagt, jag föröskte förbise det, förtränga det. Jag ville ju bara att det skulle vara så bra mellan oss, mellan honom och mig. Jag visste ju egentligen precis.
    Bara på vägen hit ikväll, när vi svängde in på parkeringen, gick upp för trappen och vred om nyckeln i låset, så trängde det sig på som en ofrivillig svidande solbränna, som att andas genom ena näsborren med ett sugrör, som ett gnolande magsår i hela kroppen - ångesten! Jag  skall sova i "gästrummet", rummet där våra kompisar sov som var på besök, rummet där vi gömde alla fula saker vi inte ville ha. Jag skall inte sova i rummet som var vårt, inte i sängen som han och jag delade i 8 månader. Där skall mamma och pappa sova. Konstigt. Så himla sjukt är det egentligen, allt det här. Ja usch. Tur att våra saker inte finns kvar i alla fall, då hade jag verkligen inte pallat att vara är. Nåja, skit samma.
    Nu är jag här och imorgon skall vi in till stan och träffa bror och göra lite schysst shopping förhoppningsvis. Dessvärre kom jag på alldeles lagom när jag närmade mig hamnen i Visby att jag hade glömt mina 20 % rabatt på H&M hemma på landet. Jävla skit. Jag som verkligen hade sparat den för att utnyttja rabatten när jag var här i Stockholm. Jaja, det får väl bli lite dyrre helt enkelt. Jag lääängtar efter att få kliva in på H&M Devided på Drottninggatan, det är mitt paradis! Jag typ bodde där när Stockholm var min hemort. Och H&M i Gallerian. Bra skit helt enkelt, I love yes yes.
 
Nu är det David Bowie på TV och mamma smaskar på ett äpple. Tur att det finns Internet här i huset som man kan sno och en bärbar dator som är pappas som jag kan ta beslag på. Och nu fick jag SMS från Jessica. Hon och Elinor lånar min lägenhet i helgen. Lite konstigt att ha dom där utan mig själv, men vad gör det? Trevligt med söta SMS i alla fall.

Oh, snacka om tidsfördrivsskrivande! Ordbajseri. Tråkigt för alla andra, men allt för att inte tänka på vilken lägenhet jag befinner mig i. Men annars känns det toppen att vara i Stockholm, i alla fall imorgon kommer det kännas bra. Jag skall gå i alla mina favoritaffärer - Lagerhaus, Weekday, H&M Devided osv. Weeei :)

Nej fan, nu finns det faktiskt inget mer jag kan skriva. Skall fortsätta se på David Bowie. Han är bra.

Take care and control.

Stockholm nästa!

Nu sticker jag till Stockholm över helgen! Woohoo! Hejdå Gotland.

Ika i Rutan är min idol!



Minns ni Ika i Rutan?
Älskade det när jag var liten
och gör det än idag.
Hon är ju så jävla skön!

W880i



image506

Min far har köpt den här sjukt snygga mobilen
och jag är avundsjuk!


Dagens låt: Samson



Dagens låt:
Samson med
Regina Spektor

image505


Djurplågeri är ta mig fan det värsta jag vet!

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1016237,00.html

Fy fan, vad hemska människor kan vara! :(

Längtan skala 3:1

x4

Det var vår i luften idag och jag bjuder på mig själv x4.
Inget märkvärdigt, bara jag.
Längtar till helgen och Stockholm.
Skall gå på gatorna och minnas förra året
med lite glädje, men mest vemod.
Så många konstiga minnen från den staden och den tiden nu.
Det var du och jag som delade allt
men med 100 mil emellan oss och det som var rätt.

Dags för psykolog

Pratade med min handläggare på AF idag och han var snäll och förstående. Jag var ärlig och sa hur jag mådde och varför jag inte direkt tagit tag i nånting. Han sa att han hade förstått det nästan från början, för att han själv hade gått in i väggen för några år sen och sen dess blivit en väldigt bra människokännare, tydligen. Han sa att vi inte skulle sätta upp några nya tider, mål eller uppgifter för mig förrän jag mådde bra igen. Jag skall få prata med deras reab team och sen se vad dom säger och vad jag behöver. Kanske räcker det att bara snacka med en psykolog ett par gånger eller så kan dom skicka en remiss till psykiatrin. Kanske blir jag sjukskriven, kanske inte. Skall jag bli en av alla dom som blir sjuskriven innan jag ens fyllt 21? Det är ta mig fan helt sinnesjukt egentligen. Jaja, jag uppskattar den hjälp jag kan få. Tror jag. Tycker samtidigt att det känns lite läskigt. Fick träffa en av "sjuksnubbarna" dom hade där och han var läskig, han kändes dömande. Han frågade saker så rakt på. Han vill jag inte prata med igen. Ordet "psykiatri" känns lite skrämmande, inte sant? Det låter så... sjukt.

Slut på vegandieten

I söndags nådde jag mitt mål som 1 månad som vegan. Som jag tidigare nämt var jag lite kluven över hur jag skulle fortsätta mina matvanor framöver. Det blev i alla fall till sist en pizza med ost på på söndagskvällen tillsammans med mamma och pappa och det var så gudomligt gott! Måndagen blev dock helt vegansk i alla fall, men idag blev det lite mejeriprodukter igen. Kladdkaka med grädde på Packhus när jag fikade med Mundt. Keso till tomatsoppan ikväll och nu te med komjölk i istället för sojamjölk, och så ett par knäckisar med både smör, ost och kaviar. Tänk att jag levt utan det en hel månad. Men inget kött ännu. Och jag tror det lär dröja, tänker nog åtminstone fortsätta som vegetarian. Det känns lite sorgligt att vegantiden är över, men samtidigt skönt att kunna vidga matvyerna en aning igen. Det var i alla fall inte så svårt att leva som vegan som jag först hade trott, utan det har gått riktigt bra faktiskt och jag har haft flera kulinariska upplevelser. Det var intressant att pröva på och helt klart värt det. Det tål att tänkas på vad man äter och stoppar i sig!

Jag visste inte att jag var rasist?

   

Det här är vad helgen gick ut på, som vanligt - dricka öl och göra sig ful på bild. Var ensam tjej på "festen" i fredags och hamnade i bråk med en mörkhyad tjej på krogen som anklagade mig för att vara både rastist och en jävla bitch då jag snällt frågade "ursäkta, har nån av er sett min väska här nån stans?". Ja, vem hade inte blivit förbannad för att få en sån fråga?! Hon flippade totalt, ställde sig upp och skrek och sa att jag anklagde henne för att ha tagit mina saker. Hon var helt jävla galen! Jag blev chockad och kände mig så illa därann att jag började grina. Haha, nolla. Jaja. Det var jävligt obehalgigt i alla fall när hon kom med hela sitt "tuffa" killgäng som värsta backupen och hennes pojkvän sa åt mig att jag skulle be om ursäkt till henne, då han tidigare hade bett om ursäkt till mig å hennes vägnar. Om hon nu är så rädd för att folk skall vara rasister och döma henne efter hennes hudfärg så borde hon kanske tänka på hur hon beter sig istället för att förstärka dom fördomar som faktiskt redan finns. Jag är inte den som bråkar och jag är definitvt inte rasist!

På lördagen hängde jag med killarna igen och vi hamnade på en fest i  huset bredvid - en fjortisfest. Snittåldern låg väl på en sisådär 15 år och tjejerna (inte killarna heller för den delen) visste hur man skulle klä sig eller sminka sig. Hoppas dom kommer till insikt en vacker dag.
 
Sammanfattningsvis var helgen helt okej. Jag hade mestadels roligt och jag träffade trevligt folk. Killkompisar är bra.

Hästar, vänner & veganism

Vad fan, det är mars idag! Det hade jag glömt. En förhållandevis trevlig dag för att påbörja en ny månad med ett litet språng på väg mot varmare tider. Snön smälter och vädret är faktiskt riktigt milt. Skönt. Jag har gått på stan idag och uträttat en del ärenden (visst låter det vuxet?), som t.ex. vart på banken, köpt linsvätska osv, men egentligen ville jag helst bara köpa massa nya saker. Jag köpte bara ett par hårspännen. Nästa helg åker jag till Stockholm så jag tänkte spara shoppandet tills dess. Har spanat in ett par skor som jag ska köpa. Dom finns nämligen inte på ön. Inte än i alla fall. Finns dom inte i huvudstaden vet jag inte vad jag skall ta mig till. Jag ska ha dom där skorna. Jag längtar för övrigt till Stockholm! Funderar på om jag skall stanna lite längre än bara över helgen som mor och far. Men vi får se.

Den senaste veckan, eller rättare sagt, sen sist jag skrev här, så jag har faktiskt gjort en hel del. Festade hos en gammal polare i fredags, vilket visade sig vara helt rätt val för att göra en deppig dag till en bra kväll istället. På lördagen blev det födelsedagsfest, krogen och en synnerligen intressant efterfest. På söndagen fick jag besök av barndomsbästisen och vi åkte sen vidare hem till henne på landet. Där stod huset tomt då hennes päron dragit till Val D'Isère för en veckas tid. Jag blev kvar hos henne enda tills igår eftermiddag. Vi har tagit hand om hästarna + hund och katt, lagat massa god mat, druckit vin och ätit glass (kolla:
icetrinity.bilddagboken.se). På tisdagskvällen kom även vår gemensamma barndomkompis (bästis nr. 2) på besök, vilket var väldigt roligt, då vi inte har träffat varandra på över ett års tid. Skärpning! Hon är så jävla rolig och härlig, den tjejen!

Nu regnar det och det liknar mer en dag i oktober än en dag på väg mot vår. Men så är det. Min mage är hungrig och jag funderar på vad jag skall äta. Igår åt jag sojafärssås. Det var ganska gott, men lite för grötigt. Jag skulle vilja göra pesto, men jag har ingen mixer i min lya. Typiskt. Jag drömde i natt att jag åt en hel måltid med både varmrätt och efterrätt, men glömde att jag var vegan, så jag åt både kött och grädde och allt möjligt. Dom drömmarna är så jobbiga. På söndag har jag varit vegan i en måand, vilket var målet. Men nu är jag lite kluven, vet inte om jag vill börja äta kött och sånt igen. Kanske.

Nä, nu, hejdååå.