Dansa vals och lyssna på finsk raggea till gryningen

Igår, efter en helg med mycket jobb och slit, så avslutade jag, Jessica, Hanna och Pär söndagskvällen med massa drinkar i ladan. Bra med att kunna bo på jobbet (restaurang). Vi fyllde en stor back med diverse spritflaskor, lime och mandariner, tranbersjuice och allt möjligt och fick sen smaka på både det ena och det andra. Jessica lyckades göra det äckligaste drinken genom tiderna, och vi döpte den därefter: Jessicas cat pee special. Vi dansade vals, hoppade på en madrass, lyssnade på finsk raggae, Mörbyligan och hits från 1986, Jessica hade lektion i indisk dans, Hanna skulle "vila ögonen" men väcktes snabbt av is innanför tröjan och Jessica satte lappar med knäppa ord på inne i köket i restaurangen så frukostpersonalen fick sig ett gott skratt imorse. Ja, det var en härlig kväll. Strax efter 04.30 kröp vi till slut i säng och somnade gott till soluppgången...




Imorse åkte vi till Hablingbo och åt frukost i gamla skolan (eller är det skola än?) där dom har ett superfint café med utställningar och försäljning av fina saker, bla. keramikgrejerm och en mysig uteservering, och för att inte tala om smörgåsarna - gudomliga! Och för övrigt kom Sofia Eriksson och Paola-nånting-som-hade-Bullen-programmet med bebis och sällskap och satt bredvid oss. Jag kände knappt igen Sofia med en bebis på armen, helt osminkad och lite jag-har-fått-bebis-hull på kroppen. Nåja. Jag har haft det bra, men idag har jag varit trött och bakis som fan. Men det är väl smällar man fåt ta...




bilder
1. ladan är otroligt fin med massa levande ljus. Och sprit.
2. ladan med jessica
3. jessica är jättesöt
4. utsikten från ladan
5. dags att sova
6. hanna i hablingbo

Hemma från jobbet

Nu är jag hemma från jobbet och jag är väldigt trött. Jag har jobbat i väldigt många timmar. Jag är ta mig fan jävligt bra alltså. Men, jag har fått ont i min klena lilla handled. Not good.

God natt allesammans.

Bla bla

I natt drömde jag att jag fyllde år och att alla hade glömt bort min födelsedag - till och med jag.

Nu är det snart jobb, jobb, jobb. Kommer hem nån gång i natt....

Människor jag har träffat

Efter en hel dag på stan så blir det inte bara kläder, utan jag sprang på en hel del folk också; en gammal barndomskompis, en klasskompis från låg/mellanstadiet, en gammal klasskompis från högstadiet, en gammal klasskompis och nära vän från gymnasieklassen, ett gammalt ex och en nuvarande arbetskamrat. Jag tror det var alla. Dock hamnade jag i chock. Det här gamla exet, om man får lov att kalla honom det - vi var tillsammans när jag var 13-14 (odödlig kärlek. höhö) - han verkade ha hittat en ny liten pingla (?) efter att ganska nyligen brytit med sin tjej efter 5 år (samma tjej som han var otrogen med mot mig för övrigt). Alltså, den tjejen han bytte ut mig mot har jag, självklart, aldrig tyckt om, och jag tyckte att det  var på tiden att dom gjorde slut då jag märkt att han inte ens har trivts något vidare i deras förhållande typ det senaste året. Men så igår, mitt på stan, mitt på blanka dan, mitt i solen så gick han hand i hand med en tjej som är, om möjligt, ännu värre! Det här är inte vilken tjej som helst, utan när jag var en sisådär 14-15 så hade jag världens bästa killkompis, som jag dessvärre har tappat kontakten med nu, som var tillsammans med den här tjejen i fråga. Hon var aningens svartsjuk. Eftersom jag och min kompis stog varandra väldigt nära under dom här åren så var jag väldigt ofta hemma hos honom och gjorde sånt som kompisar gör mest. Men varje gång jag var där och hon ringde så kunde jag höra den lilla sönderblonderade tjejen i andra änden skrika och lägga på luren i örat på min vän. Hon hatade mig. Hon bokstavligen sa att hon skulle döda mig och köra över mig med ångvält. Trevlig tjej, inte sant? Hon ser exakt ut som hon gjorde när hon var 13, förutom att då var hon praktiskt taget vithårig och nu är hon mörklila i skallen. Jag vet inte, hon kanske är supergo och trevlig, men mitt intryck av henne är inte bra. Undrar om hon fortfarande kommer full till skolan.... ?

Nytt i garderoben



Efter en hel dag på stan igår med mamsen så blev det slutligen dom här gobitarna. Söta va? :)

Dräp en hund!

Dagens låt: God damned destroyed  med Dräp en hund

Inte en, utan TVÅ

Kan inte alla bara sluta tjata om att Moneybrother gjorde sin enda spelning på Stockholms Jazzfestival här för nån dag sen?! För han/dom har åtminstone gjort två, för jag har i alla fall varit på en annan, på Gutekällaren på Gotland. Så det så!


På häst och vagn genom ösregnet

I förmiddags kom barndombästisen förbi här, där jag bor, på häst och vagn med sina ridlägerbarn. Hon brukar säga till då och då, så kan jag komma ut och åka med en sväng och snacka lite skit. Men idag öppnade sig himlen och hällde massa regn över oss, men smart som jag är så hade jag på mig regnjacka, så jag blev "bara" genomblöt om byxorna. Skönt. Hur som helst. Jag åkte med hela vägen till ridskolan [Sindarve] den här gången och stannade där nån timme. Har inte varit där på flera år sen jag slutade rida där, så det var väldigt kul. Hälsade på "min" gamla häst Katja som jag hade på lån och alltid red under min storhetstid [höhö]. Det var kul att se den lilla pållen igen. Träffade dom som äger gården, Blenda, som jag var livrädd för när jag var liten eftersom hon är så sträng och barsk, men idag verkade hon på bra humör, träffade dom andra ledarna, och vi drack te och snackade lite. Mycket trevligt. Här är lite bilder med varierande kvalitet...

häst o vagn
På häst och vagn ganska nära där jag bor, precis förbi kyrkan

jackie
Barndombästis Jackie med en regnjacka som läckte igenom

katja 3
och så...

katja
..."min" söta...

katja 2
...pållehäst Katja. Underbara häst!

Dödad av blixten

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,861375,00.html

Så jävla hemskt! Så otroligt läskigt och sorgligt. Fick höra det igår av pappa på väg hem från jobbet. Han kände till mannen som dog, och min brors flickvän har känt honom i princip hela sitt liv då hennes pappa också är riddare och kände honom därför väl. Det kunde lika gärna varit han... Tänk vad naturens krafter kan ställa till med... Läskigt!

Jag har fått jobb!

Ja, äntligen har det hänt mig, jag har fått jobb utan att behöva lyfta ett finger! Okej, nu är det väl inget glamuröst jobb direkt. Diskare igen, och lite alltiallo. Men stället är hur trevligt som helst, så mycket bättre än förra årets restaurangjobb, jävla snobbställe. Arbetskamraterna är toppen, och bäst är ju förstås att min Jessica jobbar där, det var ju hon som fixade jobbet åt mig. Nu har jag jobbat lördag-söndag och jag tror jag har ont i varenda muskel i min lilla klena kropp. Igår jobbade jag mellan 12.00-23.30 (!) och slet som ett djur. Inte konstigt att man är helt mör i kroppen idag. Well, lite extrapengar blir det ju i alla fall, men skall bara jobba fredagar-söndagar. Det skall jag nog klara av, har ju redan fått fint beröm :D

Nu skall jag ta tag i den här dagen. Tjohej.

Nya skorna

Idag kom mina najsiga Converse-dojjer från Caliroots. Snabb leverans, bra pris, snygga skor. Toppen!


Härliga utflykter på ön

Brorsan har ett par vänner här på besök , så både igår och idag har det blivit utflykt och bilguidning här på Gotland, och jag fick såklart följa med. Det har varit riktigt mysigt. Gotland är för himla fint!







  1. Jonas tuggar, Malin är söt och jag har stora briller som vanligt. På Wallins Café i Katthammarsvik igår.
  2. Hela gänget förutom jag själv i hamnen i Burgsvik.
  3. Vi besökte Bottarve, en gammal gottländsk gård från 1700-talet. Där blev det fika.
  4. Killarna flashade lite och sprang upp för denna branta backe vid Stenmuseet i Kettelvik.
  5. Jag gjorde ett fantastiskt konstverk inristat i sten tillägnat min kärlek, som ni ser ;)
  6. Och nedanför slänten gick lammen fritt vid havet.
  7. Gustav vid "stenhuggningen".
  8. Stranden på sena eftermiddagen igår.
  9. Bror plus tjejen är söta och försöker samsas om brädan.


Japp, ett par riktiga toppendagar!


Suck

Känner mig på nåt sätt så himla vemodig idag. Ingen lust, ingen ork. Ångest inför omtentan som är om en månad. Vill verkligen inte plugga nu på sommaren. Och till hösten då? Vad skall jag göra då? Har inte ens fått svar från universitet och högskola. En nära vän till mig och hennes pojkvän har båda kommit in på en utbildning dom verkligen vill gå på och kommer flytta till staden där utbilningen äger rum till hösten. Dom är så duktiga och har redan gjort massor med saker i deras liv sedan dom slutade skolan. Men jag då? Jag tror inte ens jag vill plugga längre. Men, inte jobba heller. Vad fan vill jag med mitt liv egentligen?! Jag vill typ ingenting, men samtidigt vill jag allt. Men jag vet inte hur man går till väga.
Åååhhh, suck, vad trött jag är på livet och allt vad det innebär. Det är som att min hjärna inte vuxit i min kropp ännu, eller min kropp min ålder. Jag vet inte hur man gör när man förväntas vara vuxen. Alla dessa krav och förväntningar tar kol på mig. Jag står inte ut!

Converse-kap

Det är rea på Caliroots och jag klickade precis hem ett par svarta läder-Converse för endast 299 kr. Ett riktigt kap då dom i vanliga fall kostar 799 kr!

converse

Loppisfynd för en 10:a

 
Idag bar det av på loppis, och för en tia fick jag dessa skärp plus några fler fula som jag inte bryr mig om att visa upp, och två böcker. Snacka om prisvärt!



En apa som liknar dig

Dagens låt: En apa som liknar dig med Olle Ljungström

Dying to say this to you

Haha roligt: min bästis ringde precis från Arvikafestivalen igen så att jag skulle få höra lite The Sounds. Dom spelade låten Ego, samma låt som jag har som ringsignal och som undertitel här på bloggen fast med textraden Dying to say this to you. Nice.

Puss på bästis.

Värst vad het lilla Nelly har blivit!


nelly







Arvikafestivalen

Är jag inte på, nej. Men min bästa kompis är där, och hon ringde mig tidigare idag efter att jag skickat ett sms till henne. Hon var glad och hade det bra, och jag är glad för hennes skulle som fick komma iväg på festival som hon sett fram emot så mycket. Jag däremot fick klara mig utan festival i år, som bekant. Var inne på Arvika ett tag också, men nix pix, still no money.  Däremot tutade jag silverpinne igår på min brorsdotters namngivning. Oh yes, jag har spelat tvärflöjt sen jag var 9, om jag inte minns fel, men har väl lagt det ganska mycket på hyllan så att säga, så det var sjukt nervöst att spela inför publik igen, men det gick helt okej. Bortsett från att jag började med att spela helt fel i första låten, men det är en annan femma... Haha.

Annars var det trevligt igår, men jag måste säga att jag tycker såna där tillställningar är lite jobbiga när typ hälften av gästerna består an barn i åldrarna nyfödd-6 år. Allt kretsar bara kring allas barn! "Jo jag är gravid igen, och bebisen beräknas komma i noveber, och ja min syster skall också få sitt första barn nu, och den här barnvagnen är jättebra, och titta vad söööt, och kolla vad han kryper roligt, och var försiktig nu, inte ramla, vill du ha en napp, se så inte gråta, oj vad du är trött" och bla bla bla barn barn barn! Man har i princip ingenting att tilföra till gruppen eller över huvud taget nånting att prata om om man själv inte har en unge, jag praktiskt taget inte existerar i en sån grupp. Sen kan det väl kanske också bero på att dom flesta är i 30-årsåldern medan jag själv närmar mig 20. Nåväl. Det var trevligt. Om man gillar barn. Och självklart älskar jag min brors underbart söta barn, och igår var det minstingens dag och hon verkade bli glad över min present jag gav till henne, en fin ram med en ängel vid sidan om med ett kort på henne själv i. Hon tittade länge, länge innan hon gick över till nästa paket av typ en miljon stycken.

Ja vad fan, man skulle vara barn helt enkelt.

äääntligen!

Ja, äntligen har min fina telefon kommit! Den är så söt och fin så. Jobbigt bara att man måtse ladda mobiler så länge första gången. Jag vill pilla med min nya leksak nu

Julafton? Nu har det gått för långt!

Vad fan, såg årets första (?) tv-reklam inför julen nu ikväll!
Då har det väl ändå gått för långt?!
Dom kan ju inte visa massa tomtenissar och skit mitt i juli!
Jag tänker i alla fall inte köpa julklappar just nu. Inte imorgon heller.
Eller i augusti eller september och inte ens i oktober.
Kanske november.
Herre jösses, säger jag bara.

Då känner sig män som mest MANLIGA!

Här får vi tjejer våra fördomar om män bekräftade... Linus Västerlund förklarar närmare när killar känner sig extra manliga...

Matco-läge 1:
NÄR VI GRILLAR
Japp, grillen är vår bästis. Eller åtminstone
vill vi ge illusionen av att det förhåller sig så.
Vi älskar nämligen att vara grillexperter och
komma med tvärsäkra råd om hur det skall gå
till när stora köttbiten skall tillagas. Kanske
är det någon urgammal grej om att det sker på
old school-vis över öppen eld som triggar oss så.
Jag vet inte.

Macho-läge 2:
NÄR VI FÅR HJÄLPA DIG
MED TEKNISKA BESTYR
Kalla mig sexist om ni vill men tjejer är så
fantastiskt söta när de säger "Åh, jag vet
inte riktigt hur diskmaskinen funkar" eller
när de vill ha hjälp med någonting annat
hyfsat simpelt. Och hur välutbildade vi män
än må vara, känner vi oss som gudar när vi
fixar ditt tekniska lilla problerm. Ett tips:
Vill du göra oss lite extra stolta, spela lite impad.

Macho-läge 3:
MED EN SNYGG TJEJ PÅ STAN
Det är sommar och man går där och håller en
söt tjej i handen, om man är tokkär eller
bara umgås med gårdagens one night stand,
KK eller vad vet jag, spelar mindre roll. Det
är den stolta känslan man får när andra killar
spanar in tjejen man håller i handen, som är så
pinsamt skön.

Macho-läge 4:
DOGGY STYLE-SEX...
Även om sex bakifrån, i de flesta fall, långtifrån
är den ställning vi oftast föredrar, är det ändå en
av favoriterna för många av oss. Vi känner oss lite
lagom dirty, kraftfulla och liksom nästan jobbigt stora...


Macho-läge 5:
NÄR VI PRÖJSAR
Att obekymrat ta notan efter ett restaurangbesök eller
bjuda dig och dina tjejekompisar på krogen, får oss
att känna oss rätt coola, om sanningen skall fram. Inte
så att vi som faktiskt fyllt 28 direkt tänker  "Åh, nu är jag
hur mäktig som helst", snarare känner vi oss bara om-
tyckta och starka. Och vi älskar det.

Macho-läge 6:
NÄR DUSOVER PÅ ARMEN...
Att få ge trygghet på detta urgamla vis i kombination
med insikten om att våra biceps faktiskt pallar ditt huvud
en hel natt utan att domna bort totalt, gör oss omåttligt
stolta över oss själva. Plus att det är helt underbart att
du faktiskt vill ligga med ditt söta lilla huvud där.

Macho-läge 7:
DYRA ÖVERRASKNINGAR
När vi ser era ögon glittra över den där väskan/cremen/skorna
eller vad det nu kan vara som ni drömt om så länge, blir vi för-
modlingen lyckligare än ni. Plus att vi känner oss sjukt lyckade.
(Se så nu älskling, jag vet att du vill ge mig dom där skorna, egentligen...*blink blink*)

Macho-läge 8:
EN UTEKVÄLL MED DIG OCH DINA VÄNINNOR
Att få vara ensam bland dig och dina tjejkompisar ute en kväll,
är fantastiskt för självförtroendet. Vi känner oss som karlakarlar när
vi "tar hand om" (i våra ögon alltså, skitsamma hur ni ser på det hela)
ett gäng tjejer och bjuder på dricka samt försvarar er från snuskiga män.
I och för sig blir det ofta ganska dyrt, men det är det faktiskt värt.


Urdrag från tidningen SOLO nr 7 av Linus Västerlund.


Så vad säger ni, killar?




Jag avlider!

Så varmt är det! Redan vid 7-tiden när jag klev upp imorse så var det upp emot 30 grader ute! På båten över Östersjön var det svalt, men väl i hamn var det lika jäkla varmt igen. Satt och solade en stund medan jag väntade på bussen. Och på bussen, det var då det var nära slutet -jag höll på att dö! Okej, inte riktigt, men ändå. Alltså, jag klagar inte på sommaren, men hur svårt kan det vara att sätta in en rikitgt jävla ordentlig AC i bussen?! Jag menar, på vintern kan dom spruta in hur mycket varmluft som helst, men på sommaren verkar det vara lite mer problem med det där med kalluft. Jag blir så trött.

Nu är jag "hemma" i Stockholm i alla fall. Jag har duschat en lång, kall dusch och sitter nu här framför datorn utan kläder och väntar på att Älskling skall komma hem. Det är ju därför jag är här! Men fan, jag är redan svettig igen! Man kan inte leva i den här värmen! Älskling, kom heeeem!

Nu skall jag göra nånting som kräver att man inte rör sig ur fläcken - för då avlider man!

Tjingeling.

Moneybrother, I love you!

Hade en toppenonsdagkväll igår! Ingen strandpromenaden utan en solnedgångsbild, såklart, så här är den!

solnedgång
jessica
Supersöta Jessica
camilla
Och hennes lillasyster Camilla

maria o elinor
Och så Maria och Elinor

moneybrother
Och så kvällens huvudnummer: självaste Moneybrother som man inte kan annat än att älska!
(Nej jag vet, av nån anledning blev typ inte en enda bild bra, men skit samma)

moneybrothermoneybrothermoneybrothermoneybrother
Ja, det var underbart!

jag o elinor
Och så jag och Elinor såklart. Svettiga, men glada!


Älskade vän

Det verkligen skär i hjärtat på mig att se och höra min bästa vän så ledsen och förkrossad. Vill bara ta henne i min famn och rädda henne från stora onda världen. Men vad gör man för att visa det? Jag hoppas du vet i alla fall, jag finns alltid för dig.

Arg.

Jag började skriva nånting ganska långt och aggressivt här, nånting om hur jävla förbannad och ledsen jag var i natt. Men jag ångrade mig.


Movie quiz

Have You Seen This Movie?
SUPPOSEDLY if you've seen over 80 movies, you have no life. Mark the ones you've seen. There are 200 movies on this list.

[ ] Rocky Horror Picture Show
[x] Grease
[x] Pirates of the Caribbean
[ ] Boondock Saints
[ ] The Mexican
[x] Fight Club
[x] Starsky and Hutch
[x] Neverending Story
[ ] Blazing Saddles
[ ] Airplane
Total: 5

[ ] The Princess Bride
[ ] AnchorMan: The Legend of Ron Burgundy
[ ] Napoleon Dynamite
[x] Labyrinth
[x] Saw
[x] Saw II
[ ] White Noise
[ ] White Oleander
[ ] Anger Management
[x] 50 First Dates
Total: 4

[x] Scream
[x] Scream 2
[x] Scream 3
[x] Scary Movie
[ ] Scary Movie 2
[ ] Scary Movie 3
[x] American Pie
[x] American Pie 2
[ ] American Wedding
[ ] American Pie Band Camp
Total: 6

[x] Harry Potter
[ ] Harry Potter 2
[ ] Harry Potter 3
[ ] Harry Potter 4
[x] Resident Evil
[ ] Resident Evil 2
[x] The Wedding Singer
[ ] Little Black Book
[x] The Village
[x] Lilo & Stitch
[ ] Lilo & Stitch 2: Stitch has a Glitch
Total: 5

[x] Finding Nemo
[x] Finding Neverland
[x] Signs
[x] The Grinch
[ ] Texas Chainsaw Massacre
[ ] White Chicks
[x] Butterfly Effect
[ ] Thirteen Going on 30
[x] I, Robot
Total: 6

[ ] Dodgeball: A True Underdog Story
[ ] Universal Soldier
[ ] Lemony Snicket's A Series Of Unfortunate Events
[ ] Along Came Polly
[ ] Deep Impact
[ ] KingPin
[x] Never Been Kissed
[ ] Meet The Parents
[ ] Meet the Fockers
[ ] Eight Crazy Nights
[x] Joe Dirt
Total: 2

[ ] A Cinderella Story
[ ] The Terminal
[ ] The Lizzie McGuire Movie
[ ] Passport to Paris
[x] Dumb & Dumber
[ ] Dumb & Dumberer
[x] Final Destination
[ ] Final Destination 2
[ ] Final Destination 3
[ ] Halloween
[x] The Ring
[ ] The Ring 2
Total: 3

[ ] Harold & Kumar Go To White Castle
[ ] Practical Magic
[ ] Chicago
[x] Ghost Ship
[ ] From Hell
[x] Hellboy
[ ] Secret Window
[ ] The Whole Nine Yards
Total: 2

[x] Troy
[x] The Day After Tomorrow
[ ] Child's Play
[ ] Seed of Chucky
[ ] Bride of Chucky
[x] Ten Things I Hate About You
[ ] Just Married
[x] Gothica
[ ] Nightmare on Elm Street
[ ] Sixteen Candles
[ ] Remember the Titans
[ ] Coach Carter
Total: 4

[ ] Bad Boys
[ ] Bad Boys 2
[ ] Joy Ride
[x] Seven
[x] Ocean's Eleven
[ ] Ocean's Twelve
[ ] Identity
[ ] Lone Star
[ ] Bedazzled
[ ] Predator I
[ ] Predator II
Total: 2

[x] Independence Day
[ ] Cujo
[ ] A Bronx Tale
[ ] Darkness Falls
[ ] Christine
[x] ET
[ ] Children of the Corn
[x] My Boss' Daughter
[ ] Maid in Manhattan
[ ] Frailty
Total: 3

[ ] Best Bet
[x] How to Lose a Guy in 10 Days
[x] She's All That
[ ] Calendar Girls
[x] Sideways
[ ] Mars Attacks
[ ] Event Horizon
[ ] Ever After
[x] Forrest Gump
[ ] Big Trouble in Little China
Total: 4

[x] X-Men
[ ] X2
[x] Spider-Man
[x] Spider-Man 2
[ ] Sky High
[x] Jeepers Creepers
[x] Jeepers Creepers 2
[ ] Catch Me If You Can
[x] The Others
[x] Freaky Friday
[ ] Reign of Fire
[ ] Cruel Intentions
[ ] Cruel Intentions 2
[ ] The Hot Chick
Total: 7

[ ] Swimfan
[ ] Miracle
[ ] Old School
[ ] The Notebook
[ ] K-Pax
[x] Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
[x] Lord of the Rings: The Two Towers
[x] Lord of the Rings: The Return of the King
[ ] Walk to remember
[ ] Boogeyman
Total: 3

[ ] Hitch
[x] The Fifth Element
[x] Star Wars Episode I The Phantom Menace
[x] Star Wars Episode II Attack of The Clones
[x] Star Wars Episode III Revenge of The Sith
[x] Star Wars Episode IV A New Hope
[x] Star Wars Episode V The Empire Strikes Back
[x] Star Wars Episode VI Return of The Jedi
[ ] Troop Beverly Hills
[ ] Swimming with Sharks
Total: 7

[ ] Air Force One
[ ] For Richer or Poorer
[ ] Transporter
[ ] Transporter 2
[ ] People Under the Stairs
[ ] Blue Velvet
[x] Sound of Music
[ ] Parent Trap Re-make
[ ] The Birds
[x] The Terminator
[x] Terminator-2
[ ] T-3
Total: 3

[ ] Empire Records
[ ] SLC Punk
[x] Meet Joe Black
[ ] Nightmare Before Christmas
[x] The Silence of the Lambs
[ ] Sleepy Hollow
[ ] I Heart Huckabees
[ ] 24 Hour Party People
[ ] Blood In Blood Out
Total: 2

[x] Thirteen
[ ] Manic
[x] American History X
[x] Deep Blue Sea
[x] George of the Jungle
[ ] Canadian Bacon
[ ] How High
[ ] The Jacket
[x] My little pony 1986
Total: 5

[ ] Road to perdition
[ ] Jesus Christ Superstar
[ ] Rent
[ ] Mulan
[ ] Mulan 2
[x] Lion king
[x] Lion King 2
[x] Legally blonde
[ ] Legally blonde 2
[ ] Pink Panther
Totalt: 3


Ja, bara 76 av dessa har jag sett, alltså har jag fortfarande ett liv! Tjoho!

Inte så konstigt....

... att det är här jag vill tillbringa min sommar, eller hur? Det finns inget bättre ställe än här hemma en sommarkväll som den här. 


bryggarhuset
isola
isola


En dag på stranden

Såhär snygg och bakis var jag idag på stranden. Skydda huvudet och dricka litervis med vatten så mådde jag till slut bra :D Dessutom hade vi dom här supersöta hundarna till grannar. En mamma och sin valp som busade hela tiden, så man kunde ju inte annat än le!

på strandenhundar


Ett skepp kommer lastat med partybilder!!

elinor

Födelsedagsbarn nr 1: Elinor

maria o johanna
Födelsedagsbarn nr 2: Maria, tillsammans med Johanna

gäng
Födelsedagsbarnen med en pojkvän och en kompis

barret
Hej hej, säger Barret!

jag o elinor
Jag och Elinor är så söta och snälla med våra blåa ögon.

hanna o jonas
Turturduvorna Hanna och Jonas

frej o fredrik
Skål på er, Frej och Fredrik!

viktor o agge
För många skålar för Viktor och Agge månne?

jag o viktor
En kram inför kameran!

jag o elinor puss
Elinor ville pussas och jag kunde inte hålla mig från skratt vilket ledde till en väldigt konstig mun...

jag
Jag med en massa armar...

johanna
Johanna är söt som tusan och skulle upp och jobba kl.7 imorse. Skulle bara få ner en vinare och lite bål först...
agge o hanna
Hell yeah för fan!

camilla
Vilken partypingla du är Camilla!

linn johanna elinor
Såhär blir man efter X antal båldrinkar. Den slank ner mycket och lätt ;)

jag o elinor party
Och så kvällens kanske bästa bild! Du och jag Elinor, du och jag.


Jao, det vart en fin kväll igår. Trevligt folk och trevligt väder, trevligt dricka och trevligt tilltugg. Bra helt enkelt. Förutom en liten... vad skall man kalla det? En onödig sak bara som fick mig att bryta ihop för en stund och... äsch, skit samma. Jag blir bara så trött när folk måste komma och förstöra en så trevlig tillställning med massa gammalt skit som påminner mig om något jag verkligen inte ville tänka på just då. Så, ja åter igen satt man där och grinade som en liten snorig 5-åring. Nåja. Allt var väldigt skoj fram tills dess i alla fall. Dom hade ordnat så fint så med partytält och partyhattar och allt. Jag matchade såklart min outfit med en röd partyhatt. Synd att inte alla bjudna kom bara. Men allt kan ju inte passa alla.

Sov på en hård madrass på golvet hemma hos Camilla i natt. Vaknade kl.8 med en förbannad huvudvärk. Somnade inte om, klev upp halv 9 och åkte bussen hem. Jag var baaakiiis. Men den baksmällan trollade jag sakta men säkert bort genom att tillbringa hela denna härliga dag på stranden. Så härligt!

Nu är moren och faren i stan så jag, bror min och hans flicka skall grilla och äta gott själva ikväll. Det blir nog toppen!

Tjingeling på er.

(Saknar min Älskling)

Kvällens outfit

fest outfit


Såhär ser jag ut ikväll. Snart dags för 20-årsfest!

Grattis flicks!

mia o elli

Här är våra söta små födelsedagsbarn!
Tihi, så busigt av oss andra flicks att skämma ut er i tidningen va?
Moahahaha!

(nej, födelsedagen är inte idag, det var den 23 och 27 juni)



Morgonstrunt

Suck. Varför vaknar jag innan halv 7 när jag fortfarande är jättetrött? Det känns onödigt. Försökte verkligen somna om, men det gick inte. Men idag kunde jag i alla fall stå upp till skillnad från igår. Tur det.

Idag blir det nog stranden med hela familjen. Brorsans tjej är här också. Trevligt. Jag har faktiskt inte varit på stranden än i somma så idag blir det helt enkelt premiär. Men det lär ju vara skitkallt i vattnet i alla fall, men jaja, skall bli riktigt nice med lite sola i sanden!

Ikväll blir det fest. Dubbelt 20-årskalas. Eller den beryktade 40-årsfesten som den numera kallas. I alla fall av mig. Eh? Kommer förhoppningsvis bli kul. Mycket och blandat folk. Jag skall vara fin. Randig mest.


Mm ja, så ja. Skall väl käka nåt nu kanske. Kurr kurr i magen.