Mest ingenting.

Goddagens.

Nyuppstigen ur sängen och trött. Jag sover som en kung i det här huset. Underbart skönt. Förväntade mig grå himmel och kalla vindar idag, men ack, se så solen skiner. Folk pratar om en stor utefest ikväll, men jag tror att det kommer bli kallt. Men en eldbeskådning får det väl i alla fall bli? Jo.

Funderar på om jag skall orka mig ut på en springrunda idag. Det vore bra för min kropp. Och säkert för hjärnan också, rensa tankarna lite.

Min hand har frysit till is. Tiden har gått och jag är inte alls speciellt nyuppstigen ur sängen längre. Fastnade i ett par msn-konversationer.

Äh, fuck it, orkar inte mer.

Tidsfördriv/kvällslek

Regler:
1. Sätt playlisten på blandat och tryck fram ett spår efter varje fråga.
2. Använd låttiteln som svar på frågan.
3. Fuska inte.

Here we go...

1. Hur mår du idag?
If you have a doubt

2. Kommer du komma långt i livet?
Do you dream of me

3. Hur ser dina vänner dig?
A song to passa the time

4. Kommer du gifta dig?
En timme en minut

5. Vad är ditt livs themesong?
I'm in with the out crowd

6.Vad är ditt livs historia?
 Sinkin

7. Hur är skolan för dig?
Plug in baby

8. Hur kan du komma framåt i livet?
Accidental babies

9. Hur kommer imorgon vara?
Fake french

10. Vad är det bästa med dina vänner?
Rehearsal

11. Vad finns i lager för nästa vecka?
Socker

12. Vilken låt beskriver dig bäst?
Cannonball

13. Hur är det med ditt liv?
New world

14. Vilken låt kommer spelas på din begravning?
Mobscene

15. Hur ser världen dig som?
Sleep the clock around

16. Kommer du ha ett lyckligt liv?
Holy grail

17. Vad tycker dina vänner om dig?
Stay with me

18. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
Elvis

19. Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
Längesen vi sågs

20. Har du en djup och mörk hemlighet?
Penetration

21. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
All I know

22. Hur kan jag göra mig själv glad?
This shining

23. Kommer jag någonsin ha barn?
Nine million rain days

24. Vad är några bra tips till mig?
Gör som jag

25. Hur kommer jag bli igenkänd?
It's hurting for the forst time

26. Vad är min danssång?
Bloody twins


Jag tror inte på psykologer!

Inte skrivit på tok för länge. Så vad har skett?

* Jag har köpt NIN-biljett (!!!)
* Jag har träffat psykologen.
* Jag har badat både i Almedalsdammen och i havet mitt i natten.
* Jag har varit full.
* Jag har varit i Väskinde med Jess och bakat pizza.
* Jag har lekt med Jackie.

osv osv osv.

Var sjukt nervös inför psykologbesöket i tisdags. Satt där i 40 min och när det väl började släppa var min tid slut och jag gick därifrån. Jag var tydligen "tilltuffsad" och hade gått igenom en kris och behövde lugn och bla bla bla. Där ser man. Ju mer jag tänkte på det desto argare blev jag. Var det allt? 40 minuter och han trodde att jag skulle berätta hela mitt liv och han skulle bedöma mig? Jag sa inte ens hälften. Jag sa inte ens det som kanske var värst. Handlar det inte om tillit och förtroende? Det fanns vissa tydliga tecken på depression, sa han, men inte sjukliga. Jag börjar bli bättre nu. För det sa han också. Ingen ny tid. Jag tror inte på psykologer.

Jag är på landet nu och jag trivs. Kände inte över huvud taget att "jag missar nåt" igår kväll när jag inte festade. Fick nog av den varan i fredags. Och i onsdags. En galen kväll med Jess.

Mor och far är bortresta och jag skall ta hand om katterna och vara ensam var det tänkt. Men igår kom Jackie hit och idag kom bror+son hit, så jag är inte alls ensam. Däremot ganska osocial, sitter bara vid datorn hela tiden. Imorgon blir det stan igen. Är inte ens speciellt sugen på att festa, men jag känner lite grann att jag måste. Är inte det dumt? Valborg, vad är det liksom?

Jag borde jobba och jag kan jobba också, för det sa den jävla psykologen. Men jag vill inte jobba. Nej, det är sant, jag vill inte. För ovanlighetens skull finns det många lediga arbeten på ams.se, men nej, jag vill inte. Klarar inte av människor. Åh, suck. Om nån ändå bara fattade...

Kan man få hjärnstillestånd? Jag tror att jag har fått det. Mina tankar är som en tillintetsägande bok - fylld av sidor, men tom på ord.


Koncist.

I förrgår fick jag brev från psykologen. Skall dit på tisdag. Jag är nervös. Vad fan skall jag snacka med honom om? Jag mår rätt bra nu, känns det som, så jag kommer inte ha nåt att säga i alla fall. Öppna sig för nån snubbe man inte känner? Känns skrämmande. Bara det inte är den gubben jag träffade sist. Han var läskig och inte alls nån som jag skulle vilja prata med igen.

Idag har jag klänning på mig för jag skall på 2-årskalas. Exprimenterade med frisyren säkert en halvtimme förut, men det blev fult så jag gav upp och ändrade tillbaka allt som vanligt och började dammsuga istället.

Nu skall jag och mor åka in till stan. Skall köpa en present. Vad önskar sig en 2-åring som redan har en miljon leksaker?

Tror för övrigt att det blir en lugn kväll. Kan inte ens minnas sist jag inte  festade en fredag, så det är väl inte mer än rätt att låta kroppen/levern/själen vila lite. Kanske blir det film med trevligt sällskap. Imorgon vill jag gå ut dock. Massa band på Effes tydligen.

Yeah, well, dags att gitta. Tata.

PS. Lyssnar på
Khonnor. Sjukt bra! DS.

Magnus Betnér måste vara Sveriges både roligaste och hetaste snubbe!




NIN till Stockholm igen!

Weeeiii NIN spelar på Hovet den 7:e augusti. Bara två veckor efter senaste Sverigespelningen så bestämmer dom sig för att komma tillbaka. Den här gången skall jag dit, hade jag tänkt! Hoppas, hoppas att det går att ordna! Biljettsläpp på måndag! Så underbart!

image549

Jag är så jävla bäst!

Skickade iväg ansökan till folkhögskolan idag. Bara det känns som en bedrift från min sida, vilket känns bra.
Och sen innan kvällssolen försvann så rotade jag fram dom gamla gympadojorna och gick ut och sprang. Och då skall det understrykas, mina damer och herrar, att jag hatar att springa, det är helt emot min religon! Men jag bet i det sura äpplet och gav mig ut på en 5 km's runda i alla fall. Jodå, jag fick blodsmak i munnen och trodde att jag skulle avlida på plats, men det gick trots allt ganska bra och efter en halvtimme var jag hemma igen. Imorogn däremot lär jag väl vara förlamad av träningsverk och andra åkommor. Om jag lyckas hålla kvar vid min tanke som pluppat upp i mitt huvud så skall jag fortsätta att springa framöver, och så skall jag ta tag i simningen igen som nu legat på is en månad.  Så med lite tur (och träning, helt enkelt) så kanske jag kan bli hyffsat fit till sommaren. Nu känner jag mig bara tjock.

Imorogn är der fredag och jag åker in till staden. Skall träffa vänner, gå på spelning, dricka öl och grilla.  (Synd att öl är så onyttigt.)

Tata.

Så var det bekräftat (?)

"Men har du nån att prata med ordentligt? Kan man ju behöva ibland..."

Jag hade dig en gång...

Hej, jag är hjärndöd.

Jag tror att min hjärna har dött. Även fast jag tänker en himla massa så kan jag inte sätta ord på det eller riktigt se klart. Lever i nån jävla dimma med trötta ögon och döda tankar. Det har tagit mig två dagar att knåpa ihop ett endaste litet brev på nästan en A4. Att det skall vara så svårt?! Det enda jag kan göra är att dricka te, verkar det som, och vara vaken hela nätterna. Ja, det kan jag.

Jag tänker mycket på olika relationer och mina vänner. Jag känner att en del sitter fast i mig med en genomskinlig liten tråd, men att den där tråden skulle kunna brista vilken sekund som helst. Spricka i sömmen liksom. Jag är skiträdd för att vissa skall försvinna ifrån mig, allra helst en. Det är inte som förut, och jag vet om det (vet ni?). Jag känner mig obekväm och otrygg, som om att ingen riktigt bryr sig. Inte ens jag kanske? Jag håller mig lite tillbaka -  iaktar. Nej, jag är inte en av er längre. Vi skrattar inte åt samma saker.

Jag kommer att tyna bort eller så kommer jag att bli fet. Jag är helt enkelt hjärndöd.

Nu är det nära.

Har varit vaken i snart 3 timmar. 05.12 är inte en angenäm tid att vakna på, men jag gjorde det i alla fall. 3 timmars sömn alltså och det känns som att jag håller på att dö. Borde sova lite mer. Har kommit en bit på det personliga brevet till folkhögskolan. Igår hade jag hjärnsläpp och panikångest hela dagen och ansökan måste skickas iväg absolut senast imorogn. Imorse fanns orden bara där helt plötsligt i mitt huvud. En del i alla fall, har en bara en bit kvar nu. Undrar om jag lyckas göra ett gott intryck och fånga deras intresse. Säkert inte. Jag pratar alltså om fotokursen på Gotlands Folhögskola. Vill ju hålla på med foto, men har ändå varit så jävla kluven över hur jag skall göra. Nu tänker jag söka i alla fall. Det är alltid värt ett försök.

Solen håller på att gå upp (den kanske har varit uppe ett tag?) och jag ser ut som ett fucking wreck. 10 grader varmt ute. Kanske att det blir en sån där skön dag? Det vore härligt. Men nu fick jag ont i magen. Ajajajajaj.

Nu börjar folk vakna till liv och logga in på MSN. Mitt ex pratar med mig.

Dagens låt: Something I can never have


Dagens låt: Something I can never have med Nine Inch Nails

Allra helst lite med tanke på gårdagens konsert i Stockholm som jag inte var på. Saknar Hultsfred-05


GLAD PÅSK FFS!

Önskar er alla en glad påsk!

image547


Kurt Cobain i våra hjärtan.

image546

Såg nyss dokumentären om Kurt Cobain på TV. Den var intressant, men jag blev som lite deppig. Fundersam och trött. Det är/var minst sagt någonting visst med den mannen... Man kanske bara skulle ta och skjuta skallen i bitar helt enkelt...

Vänskap.


Har precis pratat med Jessica i telefon och planerat lite inför helgen. Jag blir så glad av att prata med henne. Hon är bäst, mitt ljus i vardagen (och alla andra dagar också) <3


Jag blev bränd på bål.

I natt drömde jag att jag blev brutalt mördad med en kniv som sprättade upp mig uppifrån och ner. Sen blev jag bränd på bål. Varför drömmer jag så onormalt sjuka drömmar för jämt och ständigt kan man fråga sig då? Nu skall jag i alla fall sova och hoppas att jag drömmer nåt mer... trivsamt. Godnatt.

Hultsfredfestivalen i år!

Måste givetvis meddelade att jag och Jessica köpte biljetter till Hultsfredfestivalen i lördags. Det kommer bli grymt! Känns otroligt skönt att redan ha det klart så jag vet att det blir av i år, och - som jag nämt tidigare - att det inte blir några jävla missöden som förra året med en dum pojkvän osv. I år blir det med kompisar! Vet egentligen inte om jag är så himla exalterad över bandsläppen, jag menar det är inga Nine Inch Nails direkt som 2005, men ändå, det kommer bli skitkul! Festival är festival. Fetsival är kärlek!

image543

Helgen som passerat och påsken står inför dörren.

En lång helg fylld av park/sol/öl/vänner/hemmafest/efterfets/krog osv är förbi och jag har redan grova svårigheter i att planera den kommande helgen. Det pratas om grillning på torsdag, det är inflyttningsfest + synthklubb på fredag och ytterligare en liten inflyttningsfest på lördag, troligtvis. Men, mitt i allt detta så är det ju även påsk, och det känns som att jag borde vara hemma hos min familj lite under denna helg, för att i min familj brukar det alltid ställas till med påskmiddag osv. Imorogn åker jag till landet i alla fall, för jag har lovat att hjälpa mamma med städning, vilket hon inte kan stå i själv efter operationen. Så frågan är bara vilken dag jag skall bege mig inåt staden igen. Nån dag blir det ju definitivt fest. Vill både fredag och lördag. Men då missar jag ju familjepåsken. Fast egentligen skiter jag fullständigt i påsken, den är helt meningslös i alla fall. Äh, skit samma. Helgen som var, var i alla fall sjukt rolig. Tack vänner!