Jordgubbar med mjölk

Nu är det en vecka kvar till jag börjar kursen på universitet. Det börjar kännas nervöst. Jag kommer aldrig hitta bland tusen hus, våningar,korridorer och rum. Jätteläskigt ju. Och sen har jag säkert glömt hur man ens gör när man pluggar. Det är ju också jätteläskigt...

Idag har jag varit grymt uttråkad. Sov  först halva dagen som vanligt. Sen lite data, en dusch, resten teve. Jag går fortfarande runt i bara en tröja och raggsockor, men ändå svettas jag. Jag kanske har feber? Därför jag är så trött hela tiden? Men sambon har varit ännu tråkigare än jag, för han har suttit precis HELA dagen och spelat sitt jävla spel, så nåt direkt sällskap har man ju inte haft även fast han varit hemma hela dagen. Var jättesugen på att göra nåt ikväll, men ändå kom jag inte på nåt. Hm, och nu blev det bekräftat att jag har 38 graders feber också. Hallå, vart kom det ifrån liksom? Jag vill ju dricka öl!

Ikväll kom bror min tillbaka till stockholm. Jag måste se till att träffa honom så fort som möjligt för han har med en del saker till mej från ön. Lite skivor jag har beställt, post och sånt. Trevligt trevligt.

Åh nu kom jag på det! Jag skall ta lite glass! För min söta sambo köpte "Jordgubbar med mjölk"-glass igår för att göra mej glad för jag hade sån jävla mensvärk. Ibland kan dom, dom där männen.

Fast... nu vet jag inte vad jag skall skriva mer. Hm...lika bra att avsluta. Jag återkommer väl när/om det pluppar upp nåt nytt...

/miss Penny Lane


Kommentarer
Postat av: slots

When case slots empirepoker vegas.

2006-08-04 @ 21:17:25
URL: http://www.ajcarvelli.com/us/slots
Postat av: 888

That full rack cash 888 casino down airfares handicapper.

2006-08-05 @ 13:05:09
URL: http://www.ajcarvelli.com/3888
Postat av: baccarat

Often risk baccarat pressure represent baccarat hard championship?

2006-08-06 @ 06:00:38
URL: http://www.ajcarvelli.com/us/baccarat

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback