själanöd.



Jag blir förvirrad i mitt sinne och min själ. Mitt humör svänger värre än nånsin och jag vet ibland inte om jag skall skratta eller gråta, kämpa eller ge upp, försvinna eller stanna kvar... Igår var jag säker på hur allt låg till, men idag är det redan bättre. Imorgon är det säkert värre igen. Jag vet aldrig hur jag kommer må imorgon, eller inatt, om ett par timmar eller om en kvart.... Det svänger hela tiden.  Ett under att det fungerade på IKEA igår. Men det var ju lätt ordnat när man kom hem och fick ett slag i magen (inte bokstavligen) så tårarna rann hejdlöst och hjärtat gjorde ont av för hårda slag. Så var den kvällen förstörd.

Natten var fylld av konstiga drömmar. Hemska röda ögon som man dog av om man tittade i. Aldrig fick man möta någons blick. Och så lammfostret som låg i muggen med o'boy, som sen hamnade innanför min tröja och startade hela epedemin. Kanske borde man gå till en psykolog ändå och reda ut kaoset i min hjärna...?

Jag vill ha en katt. Jag behöver en katt! Jag kan praktisk taget inte leva utan en katt som sällskap - det bästa sällskapet ever. Har kollat på katter idag på katt.nu men jag vet inte om det går att ordna, i alla fall inte rikitgt än. Allt runt omkring borde kanske reda upp sej först, så man vet att det skulle funka. Kollade i alla fall på väldigt fina raskatter. Den dyraste jag hittade kostade 10000 kr. Tiotusen! Det är inte klokt! Men ack, så fin den var. Jag saknar mina dunbollar hemma hos mor och far. På tal om det, så pratade jag nyss med mor min i telefon. Fan, vad mammor kan va bra att ha ibland. I love her!

Dagen har varit dimmig trots att morgonen började med sol. Har mest suttit inne, men kom till slut ut på en liten proemenad, mest för att handla mat, men i alla fall. Och nu är klockan nästan sex, så nu kanske det till och med är dags att laga till maten. Det skall bli nåt gott. Resten av kvällen vet jag inte vad jag skall göra. Försöka hålla mit humör uppe kanske...? Hoppas ingen (det finns bara en) fäller krokben på mej på vägen bara....




ps. Folk får gärna skriva kommentarer på mina inlägg. Det skulle uppskattas. ds.

Kommentarer
Postat av: 888

When south double slots million center 888 casino down up roulette time spending.

2006-08-05 @ 13:05:42
URL: http://www.ajcarvelli.com/3888

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback