Pirr pirr

Egentligen skulle jag på min arbetsintervju kl.10 idag, men så ringde dom igår och bytte tid till kl. 13.45, så nu har jag bara väntat och väntat hela dagen och hunnit bli nervös. Just typiskt. Men what the fuck, det är bara att gå dit och va cool och ta det som det kommer. Håll tummarna!

Igår fyllde min lilla darling Jessica hela 20 år. Grattis till henne! Hann dock inte träffa henne igår, så man får väl se om jag kan få tag på henne idag och överlämna min present. Vore trevligt. Mamma ville komma till mig isag också. Det vill jag med, för min mamma is the best.

Måste träffa Maria och Camilla också, för på söndag sticker dom till Thiland i två månader, dom små aporna. Jag är inte avundsjuk, okej! Men i alla fall. Undrar hur jag skall få ihop allting... För hela helgen är ju T här. Kanske måste ställa till med kollektivt öldrickande helt enkelt.

Oi oi, mitt lilla hjärta slår snabbare och snabbare. Jag faktiskt hatar känslan av att vara nervös. Många säger att det är bra att vara lite nervös, men jag ser inget positivt i det, det är bara jäkligt jobbigt! Inte sant?

Well, wish me luck!
Tjo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback